Header Image

Over de Summit

Donderdag 10 oktober 2019

Soft opening en informele welkomreceptie voor investerdeers. De summit wordt afgetrapt met een tour door de 4 districten (Punda, Otrobanda, Scharloo en Pietermaai) die Willemstad rijk is. Daarna is er een informele receptie bij het restaurant met het mooiste uitzicht over Willemstad.

Vrijdag 11 oktober 2019

De Minister-President van Curacao, de heer Eugene Rhuggenaath en de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer doen de officiele opening in het monumentale pand waarin het Maritime Museum is gehuisvest. In de ochtend zal er nader kennisgemaakt worden met het potentieel van de verschillende districten en de ondernemersverenigingen in Willemstad. Na de middag staat het investeren in Willemstad centraal, delen Curacaose ondernemers hun plannen en worden de potentiele investerings- en exploitatieprojecten gepresenteerd met tijd voor business-to-business netwerken.

Zaterdag 12 oktober 2019

In de ochtend worden er thema’s behandeld over de economische ontwikkelingen in de binnenstad, de financiele structuren en incentives, het overheidsbeleid, wet- en regelgeving en voorschriften voor het bouwen, renoveren, restaureren en monumenten op Curaçao. Na de middag is er tijd voor bezoek aan specifieke panden en matchmaking.

Programma

Sprekers